Obsah fóra www.drahovce.sk www.drahovce.sk
Diskusné fórum pre všetkých, ktorí sa zaujímajú o dianie v obci Drahovce

FAQFAQ   HľadaťHľadať   Zoznam užívateľovZoznam užívateľov   Užívateľské skupinyUžívateľské skupiny   RegistráciaRegistrácia 
 NastaveniaNastavenia   Súkromné správySúkromné správy   PrihláseniePrihlásenie 

Upozornenie: Na tejto stránke sú zobrazené názory užívateľov diskusného fóra www.drahovce.sk. Prevádzkovateľ nepreberá žiadnu zodpovednosť za prezentované názory a ani sa s nimi nestotožňuje.
Obecna Siet + internet

Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Obsah fóra www.drahovce.sk -> Služby
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  

Chceli by ste obecnú PC sieť?
?no
83%
 83%  [ 10 ]
Nie
16%
 16%  [ 2 ]
Celkom hlasov : 12

Autor Správa
DarkSkyline

Založený: 23 február 2007

PríspevokZaslal: Ut február 27, 2007 10:05 pm    Predmet: Obecna Siet + internet Odpovedať s citátom

Drahovce su trocha viac spomalena obec ako by bolo treba.
Nic sa tu nemodernizuje. Co takto sptavit malu metropolitnu siet v obci?
Wi-Fi/LAN . Do buducna by mohla poskytovat aj internet a ine vymozenosti ako napr TV.
Co vy na to?
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Elektro
obcan

Založený: 16 január 2007

PríspevokZaslal: St február 28, 2007 8:39 am    Predmet: hmm Odpovedať s citátom

podla mna kto chce net, ten uz ho ma, ci uz dsl, nejaku tu wifinu resp. wimax, takze neviem ci by bol zaujem. metropolitna siet sa mala riesit asi skor Sad
kazdopadne je to otazka ceny.
a co sa tyka tv tak cez wifi by to asi nebolo nic moc a asi by to siet pekne vytazovalo.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
ČLOVEK
Anonymný

PríspevokZaslal: St november 21, 2007 11:31 pm    Predmet: SIET Odpovedať s citátom

to je blbost siet sak tu je us tolko sieti to je zbitocne
Návrat hore
Elektro
Drahovčan
Anonymný

PríspevokZaslal: Po august 11, 2008 10:51 am    Predmet: pripojenie na Inet Odpovedať s citátom

A aké sú tu siete? Robí pripojenie priamo niekto tu?
Návrat hore
.............
Anonymný

PríspevokZaslal: Ut august 12, 2008 7:52 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

to je trapne ze siet kazdy ma internet a zato ze tu volaky PC maniak napisal ze ce siet!!!???Very Happy
Návrat hore
...
Anonymný

PríspevokZaslal: Po september 01, 2008 9:59 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Chcelo by to tu Fibernet Laughing
Návrat hore
Anonymný

PríspevokZaslal: Št máj 28, 2009 11:44 am    Predmet: Odpovedať s citátom

kašlať na sieť , treba nejaku kablovu televíziu . Ved tu sa neda ani magio zaviesť!
Návrat hore
luther

Založený: 24 júl 2007

PríspevokZaslal: Po jún 22, 2009 9:17 am    Predmet: Re: Obecna Siet + internet Odpovedať s citátom

Možno Vás potešim... Sieť vo Vašej obci bude... Kamarat ma živnosť na budovanie sieti. A akurat budujeme chrbticovu sieť na Drahovce. Mame ale problem s umiestnením vysielačov. t.j. nemáme vhodné miesto. Keby ste mali niekto možnosť vybaviť volake ozaj vhodne miesto, tak my tam APčka dame a aj vysokorychlostny internet by bol. Čo sa týka TV, tak prave dorábam server. Bude možne na tejto sieti pozerat napr. HBO, SPECTRUM a podobne na free servery. A na začiatok budeme poskytovat internet rýchlosťou 6000kbps. Neskorsie bude aj vyššia. Kto by vedel o vhodnej lokalite na umiestnenie APčka a antén dajte vedieť. Poprípade kto by mal záujem taktiež sa ozvyte...
tom
Anonymný

PríspevokZaslal: Ut jún 23, 2009 5:45 pm    Predmet: net Odpovedať s citátom

a neni tu uz neja wifi siet? v akom pasme by to bezalo? telka v akom rozliseni - datovy tok resp. kodovanie?
Návrat hore
ja
Anonymný

PríspevokZaslal: Št jún 25, 2009 4:20 pm    Predmet: hmm Odpovedať s citátom

no bolo by to pekne, ale vseobecne su skusenosti s wifi sietami skor negativne.
o wifi sa vacsinou zaujimaju "sofostikovanejsi" uzivatelia internetu - tzn. vyuzivajuci linku na maximum. stahovanie filmov, pozeranie hoci aj toho hbo "nacierno", a p2p je kapitola sama o sebe.
v pripade ze internet nebude obmedzeny aspon rozumnym poctom sucastnych pripojeni, alebo bude rieseny nejakym jednoduchym ovislinkom v elektrikarskej krabici s pravidlom kto skor pride ten viac berie nemam zaujem...
ja osobne mam v drahovciach dsl a za par rokov sa mi nestalo ze by som nemal rychlost aspon 85% deklarovanej rychlosti alebo by to nefungovalo vobec.
vyhoda dsl je ta ze ho vyuzivaju vacsinou ludia ktorym staci vybrat si mejl na zozname, pozriet bleskovky, a zistit ci sa nenajde niekto zaujimavy na pokeci a pri nich sa uz tych par stahovacov strati.
Návrat hore
Milan
Anonymný

PríspevokZaslal: Ut júl 28, 2009 10:41 pm    Predmet: internet Odpovedať s citátom

Dobry, vedel by mi prosim niekto poradit aky su dostupni provideri internetu v Drahovciach...Potreboval by som lacnejsie pripojenie ale spolahlive...
Dakujem za rady
Návrat hore
Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Obsah fóra www.drahovce.sk -> Služby Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Prejdi na:  
Môžete pridávať nové témy do tohto fóra.
Môžete odpovedať na témy v tomto fóre.