Obsah fóra www.drahovce.sk www.drahovce.sk
Diskusné fórum pre všetkých, ktorí sa zaujímajú o dianie v obci Drahovce

FAQFAQ   HľadaťHľadať   Zoznam užívateľovZoznam užívateľov   Užívateľské skupinyUžívateľské skupiny   RegistráciaRegistrácia 
 NastaveniaNastavenia   Súkromné správySúkromné správy   PrihláseniePrihlásenie 

Upozornenie: Na tejto stránke sú zobrazené názory užívateľov diskusného fóra www.drahovce.sk. Prevádzkovateľ nepreberá žiadnu zodpovednosť za prezentované názory a ani sa s nimi nestotožňuje.
VAZENY PAN STAROSTA....

Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Obsah fóra www.drahovce.sk -> Kultúra
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
...?co?dedina?diera?
Anonymný

PríspevokZaslal: St júl 18, 2007 7:19 pm    Predmet: VAZENY PAN STAROSTA.... Odpovedať s citátom

Evil or Very Mad co tak sa zacat venovat neako mladym?ved to bol jeden zo slubov...no nie?Potom sa Pane necudujte ked vase vnuca,zacne fetovat a nie preto ze by ho na to niekto cudzi naviedol....ale jedine zivot v tejto nechutnej diere by ho k tomu doviedol,ved skolsky dvor je zatvoreny,VED PANI benackova ci ako sa vola zakazala vstupovat na skolsky dvor???toto nie je mesto pani riaditelka ,stadion?futbalovy travnik je zakazany pouzivat,a aj ked nie je tak vacsina nasich ne-Uspesnych opitych panov futbalistov vsetkych okamzite vyzenu prec nekam na skolak...zacarovany kruh hehe ,a to ,,interligove ihrisko stoji za kok*t,preto sa VSETCI cuduju ze MLADY PIJU...chvalabohu tie drogy este neprisli ale to pride ak sa bude takto pokracovat....Problem cislo dva?VANDALIZMUS?ano je v drahovciach a to myslim pekne dlho...ved co ma spravit pubertiak,ktory je naj*bany z domacej palenice co ukradne deovi z pivnice>?Vzhladom na to ze v 15max16 rokoch ho opiteho do miestnych ,,barov,, nepustia v zachvate agresivity zacne nicit vsetko na okolo,preco?spytate sa ho...len tak zo srandy..odpovie..hehehe....a cudujete sa ludia???ved keby sa neako tyto ludia v nasom ,,parlamente,, zaujimali o mladych,tak by tu kazdy piatok nepobehovalo 20opitych deti ktore nevedia co so sebou robit...bolo mi potesenim pisat na toto SKAREDE FORUM....rAmmmmb Twisted Evil
Návrat hore
...
Anonymný

PríspevokZaslal: Po september 01, 2008 10:07 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Zacal si trosku z hruba nie ? No ja tiez suhlasim a Benackova = Evil or Very Mad
Je fakt cudna a je VELMI prisna alee VELMI ! (az moc)
Návrat hore
areva
Anonymný

PríspevokZaslal: Po september 01, 2008 6:42 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

sčasti tu mate aj pravdu ale sa aj dost mylite, si myslim...no a benačkova odtialto konecne vypadla - hned citim, že je tu čistejší vzduch. Aj ked sa tu moc neda dychat, ked tu stale volakdo dymí... Cool
Návrat hore
....
Anonymný

PríspevokZaslal: So september 06, 2008 11:12 am    Predmet: Odpovedať s citátom

nnnoo maa pravdu volaka kavieren by nebola na skodu alebo volaco ine neake akcie pre mladych DO 15rokov..
Návrat hore
bumbola
Anonymný

PríspevokZaslal: Pi august 21, 2009 5:18 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

akoze slubovane diskoteky a podobne akcie chceme si spravit zabavu no pan starosta s prepacenim J...e na nas... nic nam tu nedowoly robi sa welky boss a pritom sluby boly len zwasty.... fuuuj!!! Evil or Very Mad
Návrat hore
OKA19571

Založený: 01 jún 2009

PríspevokZaslal: Št august 27, 2009 2:35 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

bumbola napísal:
akoze slubovane diskoteky a podobne akcie chceme si spravit zabavu no pan starosta s prepacenim J...e na nas... nic nam tu nedowoly robi sa welky boss a pritom sluby boly len zwasty.... fuuuj!!! Evil or Very Mad
Keď to čítam tak sa musím zamýšľať prečo tak píšete.Pracoval som v Dráhovciach vyše tri roky ale podľa m?a slušná mládež sa má kde zabaviť a konať rôzne podujatia.Pre nespratníkov nie je miesto nikde lebo oni sami sa z neho vyčlenia a preto nezvalujte chybu len na starostu.Pozrite si našu stránku :www.sipok.sk a tiež máme aj mládež čo sa nezmestí do kože ale všetko záleží len a len od každého jednotlivca aký postoj ku svojmu životu a spoločnosti zaujme. Keď chceš niečo zmeniť zme? sa najprv Ty a potom to príde aj ostatné. Rolling Eyes
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Elektro
Anonymný

PríspevokZaslal: Pi august 28, 2009 1:39 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

OKA19571 napísal:
bumbola napísal:
Keď to čítam tak sa musím zamýšľať prečo tak píšete.Pracoval som v Dráhovciach vyše tri roky ale podľa m?a slušná mládež sa má kde zabaviť a konať rôzne podujatia.Pre nespratníkov nie je miesto nikde lebo oni sami sa z neho vyčlenia a preto nezvalujte chybu len na starostu.Pozrite si našu stránku :www.sipok.sk a tiež máme aj mládež čo sa nezmestí do kože ale všetko záleží len a len od každého jednotlivca aký postoj ku svojmu životu a spoločnosti zaujme. Keď chceš niečo zmeniť zme? sa najprv Ty a potom to príde aj ostatné. Rolling Eyes

Ty si dobre mimo chlape...
Návrat hore
OKA19571

Založený: 01 jún 2009

PríspevokZaslal: So august 29, 2009 3:37 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Anonymous napísal:
OKA19571 napísal:
bumbola napísal:

Ty si dobre mimo chlape...
Však mi to ne ako dokáž lebo máš pravdu že teraz som mimo.Tak sa predstav a priblíž mi realitu.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
gula
Anonymný

PríspevokZaslal: So august 29, 2009 3:55 pm    Predmet: trapko Odpovedať s citátom

si jako robis reklamu na trapnu lekaren? uhohe Bad
Návrat hore
honza1966
Anonymný

PríspevokZaslal: So december 26, 2009 11:22 pm    Predmet: važený pán starosta Odpovedať s citátom

vo vašej obci sa mi veľmi páči pozdravujem vás Janko S. ml.
Návrat hore
Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Obsah fóra www.drahovce.sk -> Kultúra Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Prejdi na:  
Môžete pridávať nové témy do tohto fóra.
Môžete odpovedať na témy v tomto fóre.