Obsah fóra www.drahovce.sk www.drahovce.sk
Diskusné fórum pre všetkých, ktorí sa zaujímajú o dianie v obci Drahovce

FAQFAQ   HľadaťHľadať   Zoznam užívateľovZoznam užívateľov   Užívateľské skupinyUžívateľské skupiny   RegistráciaRegistrácia 
 NastaveniaNastavenia   Súkromné správySúkromné správy   PrihláseniePrihlásenie 

Upozornenie: Na tejto stránke sú zobrazené názory užívateľov diskusného fóra www.drahovce.sk. Prevádzkovateľ nepreberá žiadnu zodpovednosť za prezentované názory a ani sa s nimi nestotožňuje.
kurenie

Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Obsah fóra www.drahovce.sk -> Cirkev
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
zmrznuty
Anonymný

PríspevokZaslal: St december 02, 2009 9:05 pm    Predmet: kurenie Odpovedať s citátom

kedy sa uz zacne vtom kostole kurit? naco ze sme robili tie zbierky Evil or Very Mad

ked tam v lete mohol fukat ventilator fen fen tak preco nie zime kurenie Exclamation Exclamation Exclamation
Návrat hore
Aukro.sk
anonymka
Anonymný

PríspevokZaslal: Pi január 22, 2010 2:26 pm    Predmet: . Odpovedať s citátom

Na co sa robila zbierka? ja ti poviem na co. Na to aby si to volakdo zhrabol do vacku a potom si za nase peniaze vyrazil skopitka. Drahovce su uz ozaj na pip. Nic sa tu neroby absolutne nic ked sa volil starosta tak kazdy vravel co vsetko dokaze spravit. A nakoniec si aj obcania vybrali pana Hubinaka a co?? zmenilo sa tu nieco mate pocit ze je na tom nasa dedina lepsie? lebo ja vobec nie. Mudrovat a slubovat dokazem aj ja. hm ale skutek utek no neviem ako vy ale ja som presne toto aj cakala kedze ste si zvolili pana hubinaka. a starostka v maduniciach aspon jakz takz jej zalezi na svojej obci a snazi sa ako moze ale Drahovce sak ludia z mesta ani nevedia kde to je ostuda pre nas Exclamation
Návrat hore
Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Obsah fóra www.drahovce.sk -> Cirkev Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Prejdi na:  
Môžete pridávať nové témy do tohto fóra.
Môžete odpovedať na témy v tomto fóre.