| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
patinko Anonymný
|
Zaslal: Ne august 23, 2009 12:32 am Predmet: NEW okna .... |
|
|
| ! ! ! konecne dali do skoly new okna aspon mame co rozbijat ! ! ! |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
Anonymný
|
Zaslal: Ut august 25, 2009 7:29 pm Predmet: |
|
|
| tebe hlavu rozbit na 3x aspon |
|
| Návrat hore |
|
 |
drahovčan Anonymný
|
Zaslal: Pi august 28, 2009 6:55 am Predmet: Okná |
|
|
| Som zvedavý ako boli zlikvidované staré okná. Predpokladám že "ekologicky".... |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
znalec Anonymný
|
Zaslal: Pi august 28, 2009 12:03 pm Predmet: čo nečítaš? |
|
|
| Čo nečítaš? Šak v druhom fóre sa píše že na kostolnej sa objavila kopa okien. Nevieš si dať dokopy dve a dve? |
|
| Návrat hore |
|
 |
drahovčan Anonymný
|
Zaslal: St september 02, 2009 8:21 am Predmet: No tak |
|
|
| No tak to je super!!! Až je to tak, tak by ma zaujímalo čo na to povie starosta. Ale pravdepodobne sa bude zaujímať len o svoje kšefty a obec má na ... na konci záujmu. Možno až mu dym z tých okien zasmradí dom tak sa prebere. Och, je toto ale sprostá a zaostalá obec. |
|
| Návrat hore |
|
 |
OKA19571

Založený: 01 jún 2009 Príspevky: 15 Bydlisko: Partizanske
|
Zaslal: Po september 07, 2009 10:18 am Predmet: Re: No tak |
|
|
| drahovčan napísal: | | No tak to je super!!! Až je to tak, tak by ma zaujímalo čo na to povie starosta. Ale pravdepodobne sa bude zaujímať len o svoje kšefty a obec má na ... na konci záujmu. Možno až mu dym z tých okien zasmradí dom tak sa prebere. Och, je toto ale sprostá a zaostalá obec. | Najme všetko anonymne,u vás nie sú mená???? |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
Jožko Mrkvička Anonymný
|
Zaslal: Ne marec 14, 2010 8:02 pm Predmet: Re: No tak |
|
|
| OKA19571 napísal: | | drahovčan napísal: | | No tak to je super!!! Až je to tak, tak by ma zaujímalo čo na to povie starosta. Ale pravdepodobne sa bude zaujímať len o svoje kšefty a obec má na ... na konci záujmu. Možno až mu dym z tých okien zasmradí dom tak sa prebere. Och, je toto ale sprostá a zaostalá obec. | Najme všetko anonymne,u vás nie sú mená???? |
anonymy su preto aby nemali problemy zo starostom ne? rozmyslaj davaju si pozor |
|
| Návrat hore |
|
 |
|