Obsah fóra www.drahovce.sk www.drahovce.sk
Diskusné fórum pre všetkých, ktorí sa zaujímajú o dianie v obci Drahovce

FAQFAQ   HľadaťHľadať   Zoznam užívateľovZoznam užívateľov   Užívateľské skupinyUžívateľské skupiny   RegistráciaRegistrácia 
 NastaveniaNastavenia   Súkromné správySúkromné správy   PrihláseniePrihlásenie 

Upozornenie: Na tejto stránke sú zobrazené názory užívateľov diskusného fóra www.drahovce.sk. Prevádzkovateľ nepreberá žiadnu zodpovednosť za prezentované názory a ani sa s nimi nestotožňuje.
VYZVA OBECNEMU URADU !!!

Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Obsah fóra www.drahovce.sk -> Hlas ľudu
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
majKa
Anonymný

PríspevokZaslal: Št október 18, 2007 8:08 am    Predmet: VYZVA OBECNEMU URADU !!! Odpovedať s citátom

VAZENY PAN STAROSTA A POSLANCI,

VYZYVAM VAS ABY STE URYCHLENE RIESILI PROBLEM CIGANSKEJ SVORKY PSOV (4-5 PSOV), KTORY STEKAJU A UTOCIA NA KAZDEHO KTO IDE OKOLO CI UZ PESI ALEBO NA BICYKLI !!! NAKOLKO SOM BOLA SAMA NIMI NAPADNUTA TYKA SA TO AJ MNA.

AK DO TYZDNA PSI NEBUDU OCHYTENI, RESP. INAK RIESENI BUDEM NUTENA TENTO PRIPAD RIESIT MEDIALIZACIOU.

DAKUJEM ZA POZORNOST

Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

P.S.: TAKTIEZ BY SA MALI ZAMYSLET CLENOVIA POLOVNICKEHO SPOLKU, CO IM BEHA PO ULICIACH!
Návrat hore
jan
Anonymný

PríspevokZaslal: Št október 18, 2007 4:24 pm    Predmet: psy Odpovedať s citátom

tento problem sa mal vyriesit znamkovanim psov.
vyriesil sa? NIE !
naco ludia potom znamkuju svojich psov, ked nebyva ziadny odchyt?

naco sa plati dan za psa?

niekto asi caka kym tie psiska zabiju nejake decko a bude v markize a na strankach noveho casu !

Mad
Návrat hore
drahovčan
Anonymný

PríspevokZaslal: Ut november 13, 2007 1:24 pm    Predmet: psi Odpovedať s citátom

Ono tých psov behá v Drahovciach po uliciach viacej. Treba ich jednoznačne chytať alebo rovno strieľať. A dať to zaplatiť ich vlastníkom. Lenže je také niečo reálne v Drahovciach. ŤAŽKO!
Návrat hore
ja
Anonymný

PríspevokZaslal: Po november 19, 2007 1:30 pm    Predmet: dalsi cokli na odstrel Odpovedať s citátom

tyto tupi cokli sobotu poobede po mne stekali a volne si behali po ulici!Treba odstrelit ich alebo majitelov!
Návrat hore
Anonymný

PríspevokZaslal: St november 21, 2007 9:37 pm    Predmet: Re: dalsi cokli na odstrel Odpovedať s citátom

ja napísal:
tyto tupi cokli sobotu poobede po mne stekali a volne si behali po ulici!Treba odstrelit ich alebo majitelov!

[odstranene foto]

Zaujímavé, že štekali a ty si ich ešte aj fotil. Na tej fotke sú celkom kľudní.
Návrat hore
ja
Anonymný

PríspevokZaslal: Št november 22, 2007 10:00 am    Predmet: Re: dalsi cokli na odstrel Odpovedať s citátom

Anonymous napísal:

Zaujímavé, že štekali a ty si ich ešte aj fotil. Na tej fotke sú celkom kľudní.

ano su kludni, a hned po tom klude som ich mal stekajucich za chrbtom, a znazil som sa dostat do bezpecnej vzdialenosti a nie pozovat s nimi.
nabuduce ti natcim video.

btw: kludny psy mozu behat po ulici?
Návrat hore
Elektro
ČLOVEK
Anonymný

PríspevokZaslal: Št december 06, 2007 5:27 pm    Predmet: Re: VYZVA OBECNEMU URADU !!! Odpovedať s citátom

majKa napísal:

VYZYVAM VAS ABY STE URYCHLENE RIESILI PROBLEM CIGANSKEJ SVORKY PSOV (4-5 PSOV)

mali bi sa spraviť poriadky aj s cigánmi nie len so psami sak cigáni sa tu rozťahujú robia bordel kradnú a čo mi z toho mame čo starosta neodkúpi ich domy a ich nevyženie len sa priživujú
Návrat hore
Anonymný

PríspevokZaslal: Št júl 24, 2008 6:38 pm    Predmet: Re: dalsi cokli na odstrel Odpovedať s citátom

ja napísal:

JA VIEM CI SU TO PSY AJ PO MNE STEKALI...A NIE RAZ...
Návrat hore
danielko
Anonymný

PríspevokZaslal: Ne marec 28, 2010 12:42 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

náhodou sú chutní Wink
Návrat hore
Aukro.sk
havino
Anonymný

PríspevokZaslal: Št jún 03, 2010 11:18 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

robite z toho vedu. ved je to dedina. kazdy tu ma psa. to je normalne nie? ja este navrhujem chytat alebo lepsie , mozno aj strielat macky a potom mozno aj vtakov a zajacov a nakoniec mozno kazdy by si mal neuvedomit ze aj on prispieva k tomu ako tato obec vyzera. len tolko. vas havinko
Návrat hore
ja
Anonymný

PríspevokZaslal: Pi jún 04, 2010 8:43 am    Predmet: havinovi !!! Odpovedať s citátom

Tebe by sa pacilo kebyze mas nejake zviera a odstrelili by ti ho ??? som zvedava ako by si vsade naokolo nadaval a robil bordel!!! a asi nie si celkom v poriadku pretoze nemysli si kazdeho tu nieco stve ale nestriela preto hned. A ked uz si pri tom stielani tak je tu omnoho horsich LUDI, ktorym by sa to zislo a este si polozme otazku preco je tu tolko vody v drahovciach co tu nikdy nebyvalo a kto za to moze ??? myslim, ze ochvilu sa to tu vsetci dozvedia a malo by sa stym nieco robit nie ze kazdy sa tu boji!!!!
Návrat hore
Anonymný

PríspevokZaslal: Ne jún 20, 2010 3:52 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

No ja by som odstrelila skor take individua, ako su inteligenti, ktori by chceli "vsetko strielat". Tiez nie som nadsena, ked po uliciach volne pobehuju psy, ale treba to riesit s ich majitelmi /hlavne na dedine, kde kazdy kazdeho pozna, by to nemal byt vacsi problem/ a nie ventilovat si svoje mindraky na zvieratach, ktore absolutne nemozu za to, ze maju debilnych majitelov! Mad
Návrat hore
OKA19571

Založený: 01 jún 2009

PríspevokZaslal: Ut august 31, 2010 9:48 am    Predmet: Re: VYZVA OBECNEMU URADU !!! Odpovedať s citátom

majKa napísal:

VYZYVAM VAS ABY STE URYCHLENE RIESILI PROBLEM CIGANSKEJ SVORKY PSOV (4-5 PSOV), KTORY STEKAJU A UTOCIA NA KAZDEHO KTO IDE OKOLO CI UZ PESI ALEBO NA BICYKLI !!! NAKOLKO SOM BOLA SAMA NIMI NAPADNUTA TYKA SA TO AJ MNA.

AK DO TYZDNA PSI NEBUDU OCHYTENI, RESP. INAK RIESENI BUDEM NUTENA TENTO PRIPAD RIESIT MEDIALIZACIOU.

DAKUJEM ZA POZORNOST

Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

P.S.: TAKTIEZ BY SA MALI ZAMYSLET CLENOVIA POLOVNICKEHO SPOLKU, CO IM BEHA PO ULICIACH!
takýto oznam podávať po obci a bude po probléme...
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Obsah fóra www.drahovce.sk -> Hlas ľudu Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Prejdi na:  
Môžete pridávať nové témy do tohto fóra.
Môžete odpovedať na témy v tomto fóre.